Wij bestaan 15 jaar en dat vieren wij met jou!

Geplaatst op 09-10-2017

DelenOp maandag 16-10-2017 is het maar liefst 15 jaar geleden dat wij ooit begonnen zijn als nagelstudio en gedurende deze periode zijn wij reeds vier keer verhuisd en inmiddels kunnen wij met gepaste trots zeggen dat Nail XL | Nagelgroothandel.nl een welbekende en gewaardeerde opleider en leverancier is binnen Oost Nederland en ook ver daarbuiten.

Het 15 jarig bestaan hebben wij onlangs reeds met de collega's gevierd door enkele dagen naar Disneyland Parijs te gaan en wat een plezier hebben wij daar beleefd. Een gezellig samenzijn en wat hebben wij gelachen met elkaar!

Maar ook jou als klant zullen wij zeker niet vergeten. Want zonder jouw komst en aankopen hadden wij nooit zover kunnen komen en kunnen blijven groeien. Wij vinden het fijn dat onze aanpak daarom ook nog steeds wordt gewaardeerd en dat wat wij nastreven ook zo wordt gewaardeerd door jou als klant. Daarom vanaf deze plek een welverdiend DANK JE WEL!

Wij hebben er lang over nagedacht hoe wij onze waardering kunnen uitspreken en waar iedereen ook wat aan zal hebben. Daarom zijn wij tot het volgende gekomen:
1. Bij besteding tot €50,- excl. BTW ontvang je een 15% kortingsbon cadeau
2. Bij besteding vanaf €50,- excl. BTW ontvang je een goodiebag t.w.v. €33,- + 15% kortingsbon cadeau
3.
Deze actie start maandag 16-10-2017 en duurt zo lang als de voorraad strekt aan goodiebags en kortingsbonnen, dus Op = Op.

Voor het samenstellen van de goodiebags willen wij langs deze weg onze leveranciers nogmaals hartelijk bedanken die een bijdrage hebben geleverd, bedankt: Florence Nails, Young Nails, Gelish, Famous Names, Crystal Nails, LoveNess, Beauty by Lisa, Reymerink en Golden Rose Cosmetics.

Hier horen natuurlijk wel een aantal spelregels bij die wij even zullen benoemen:
Het genoemde besteedbare bedrag is exclusief BTW. Maximaal één goodiebag per klant (hiervoor geldt op = op). De cadeaubon met kortingscode (hiervoor geldt op = op) is geldig van 16-10-2017 t/m 30-11-2017 en is éénmalig per klant te gebruiken. Om via de webshop gebruik te maken van deze korting kunt u de vermelde kortingscode gebruiken en om in de groothandel gebruik te maken van deze korting kunt u de cadeaubon inleveren en wordt de korting berekend aan de kassa. Deze cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten en is niet geldig in combinatie met spaaracties. Deze korting is tevens niet geldig op de 50% sale artikelen in de groothandel. Op overige reeds afgeprijsde artikelen of aanbiedingen is deze korting wel geldig.

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wimpergroothandel.nl - alles voor wimpers onder één dak

Sinds 2013 zijn wij ook specialist op het gebied van wimpers en dan zowel de producten (wimperextensions, wimperlifting, etc.) als het geven van opleidingen hiervoor. Wij hebben dit nu handig en overzichtelijk verzameld. Lees meer »

GESLOTEN maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019

Graag willen wij je hartelijk bedanken voor het afgelopen jaar en wensen wij je alvast hele fijne feestdagen toe. Net als de voorgaande jaren zullen wij ook dit jaar weer gesloten zijn tussen kerst en oud en nieuw en wel vanaf maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019. Lees meer »

GRATIS Chocoladeletter bij iedere bestelling

Wij hebben van Sinterklaas en Choco-Piet een grote hoeveelheid chocoladeletters mogen ontvangen vanuit Spanje. Daarom bij iedere bestelling/aankoop geheel GRATIS een heerlijke chocoladeletter. Maar OP = OP. Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »