Wij bestaan 15 jaar en dat vieren wij met jou!

Geplaatst op 09-10-2017

DelenOp maandag 16-10-2017 is het maar liefst 15 jaar geleden dat wij ooit begonnen zijn als nagelstudio en gedurende deze periode zijn wij reeds vier keer verhuisd en inmiddels kunnen wij met gepaste trots zeggen dat Nail XL | Nagelgroothandel.nl een welbekende en gewaardeerde opleider en leverancier is binnen Oost Nederland en ook ver daarbuiten.

Het 15 jarig bestaan hebben wij onlangs reeds met de collega's gevierd door enkele dagen naar Disneyland Parijs te gaan en wat een plezier hebben wij daar beleefd. Een gezellig samenzijn en wat hebben wij gelachen met elkaar!

Maar ook jou als klant zullen wij zeker niet vergeten. Want zonder jouw komst en aankopen hadden wij nooit zover kunnen komen en kunnen blijven groeien. Wij vinden het fijn dat onze aanpak daarom ook nog steeds wordt gewaardeerd en dat wat wij nastreven ook zo wordt gewaardeerd door jou als klant. Daarom vanaf deze plek een welverdiend DANK JE WEL!

Wij hebben er lang over nagedacht hoe wij onze waardering kunnen uitspreken en waar iedereen ook wat aan zal hebben. Daarom zijn wij tot het volgende gekomen:
1. Bij besteding tot €50,- excl. BTW ontvang je een 15% kortingsbon cadeau
2. Bij besteding vanaf €50,- excl. BTW ontvang je een goodiebag t.w.v. €33,- + 15% kortingsbon cadeau
3.
Deze actie start maandag 16-10-2017 en duurt zo lang als de voorraad strekt aan goodiebags en kortingsbonnen, dus Op = Op.

Voor het samenstellen van de goodiebags willen wij langs deze weg onze leveranciers nogmaals hartelijk bedanken die een bijdrage hebben geleverd, bedankt: Florence Nails, Young Nails, Gelish, Famous Names, Crystal Nails, LoveNess, Beauty by Lisa, Reymerink en Golden Rose Cosmetics.

Hier horen natuurlijk wel een aantal spelregels bij die wij even zullen benoemen:
Het genoemde besteedbare bedrag is exclusief BTW. Maximaal één goodiebag per klant (hiervoor geldt op = op). De cadeaubon met kortingscode (hiervoor geldt op = op) is geldig van 16-10-2017 t/m 30-11-2017 en is éénmalig per klant te gebruiken. Om via de webshop gebruik te maken van deze korting kunt u de vermelde kortingscode gebruiken en om in de groothandel gebruik te maken van deze korting kunt u de cadeaubon inleveren en wordt de korting berekend aan de kassa. Deze cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten en is niet geldig in combinatie met spaaracties. Deze korting is tevens niet geldig op de 50% sale artikelen in de groothandel. Op overige reeds afgeprijsde artikelen of aanbiedingen is deze korting wel geldig.

Nieuws

VACATURE Docente Nagelstyling en Verkoop Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

SPRING SALE 24 t/m 27 Maart - 15% KORTING

Vanaf maandag 24-3-2023 t/m maandag 27-3-2023 kun je profiteren van maar liefst 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop en groothandel Lees meer »

SPRING DEAL Nagelstyling + Wimperstyling

Schrijf je nu 24 t/m 27 maart 2023 in voor de opleiding nagelstyling en/of wimperstyling en ontvang 15% korting over het lespakket Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »