Groei nu door als beautyprofessional

Geplaatst op 12-01-2017

DelenUiteraard heb jij goede voornemens voor 2017 en zo ook wij! Bij de start van dit nieuwe jaar hebben wij weer veel nieuwe cursussen ontwikkeld en zullen dit ook blijven doen. Dus naast het beginnen als beautyprofessional als nagelsyliste of wimperstyliste bij Nail XL kun je ook verder doorgroeien door te kiezen uit de 25 overige workshops en die wij nu aanbieden. Nieuwsgiering? Bekijk dan onze opleidingen pagina hier.

Hieronder een introductie van de trainingen voor de maand januari en begin februari.
Alle opleidingen, cursussen en workshops worden gegeven bij:
Nail XL
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo
Overijssel, Nederland


17-01-17 10:00 Perfecte Salon Nagel
De klanten zijn tevreden maar toch heb jij het gevoel dat er misschien iets anders moet. Wil jij je technieken met acryl/gel verbeteren en perfectioneren? Wellicht heb je verkeerde technieken aangeleerd, doe je dingen wat omslachtig, misschien wil je graag sneller werken? Geef je dan nu op voor deze opleiding. Tijdens deze cursus leren wij diverse (penseel-,vijl- en applicatie) technieken om zo de perfecte nagel te leren maken.
<< Meer informatie en direct inschrijven

18-01-17 09:30 Cursus Chrome Pigment Technics
De chrome pigmenten trend! Een ware hype op dit moment, maar het staat ook ontzettend gaaf die chroom nagels toch? De chrome pigmenten worden gebruikt over acryl, gel en gelpolish. Afhankelijk van de ondergrond krijg je telkens verrassende kleuren en effecten.
Wil je precies leren wat er allemaal mogelijk is met chrome pigmenten en hoe krijg je ook het gewenste effect? Tijdens deze cursus Chrome Pigment Technics leer je dit allemaal.
<< Meer informatie en direct inschrijven

19-01-17 10:00 GRATIS Gellak | Gelpolish Workshop
Tijdens deze workshop geven wij een zeer uitgebreide uitleg en demonstreren wij de gellak/gelpolish producten en bijbehorende producten. Ben je na de workshop overtuigd van dit product? Dan bieden wij je aan om na de workshop super voordelige startpakketten aan te schaffen zodat je zonder grote investeringen direct met dit unieke product kunt starten.
<< Meer informatie en direct inschrijven

23-01-17 09:30 Workshop Crinkle & Marble It
Deze workshop Crinkle & Marble It laat jou zien hoe leuk en simpel het is om snel, gemakkelijk en mooie gel designs te maken. Het eindresultaat is verbluffend en absoluut in trek bij je klanten. Deze nieuwe technieken zijn erg bijzonder en wij willen dit graag met jou delen.
<< Meer informatie en direct inschrijven

24-01-17 10:00 Cursus Blink Wimperextensions One by One
Het is een geheel nieuwe trend om op elke afzonderlijke natuurlijke wimper een wimperextension te plaatsen met de One by One wimperextensions van Blink Lashes! Bij deze cursus worden de wimperextensions één voor één (one by one) bevestigd op de natuurlijke wimpers, waardoor je volle lange en natuurlijke wimpers creëert die tot wel 4 weken lang blijven zitten!
<< Meer informatie en direct inschrijven

25-01-17 10:00 Cursus MyBrows - High Definition Wenkbrauwstyling
MyBrows by My Beautiful Eyes is een high definition precisie wenkbrauwbehandeling ofwel wenkbrauwstyling waarmee u bij iedere klant de perfecte wenkbrauw kunt creëren. De producten zijn speciaal ontwikkeld om de wenkbrauwen te vormen, definiëren en accentueren, waardoor het hele gezicht geopend wordt en de natuurlijke schoonheid van de klant wordt benadrukt.
<< Meer informatie en direct inschrijven

26-01-17 10:00 3-Daagse CrystaLac Pro-Salon Training
Deze training is speciaal ontwikkeld voor de stylist die zich wil onderscheiden.
De Crystal Nails CrystaLac Pro-Salon Training is verdeeld over drie dagen. In deze training word je op een hoog niveau getraind. CrystaLac is uitgegroeid tot het meest innovatieve product op de markt, met een reeks aan mogelijkheden tot het behandelen van elke klant in je salon.
<< Meer informatie en direct inschrijven

30-01-17 10:00 Cursus Gel Design 3D & Paint
De cursus geldesign is zeer geschikt voor mensen die graag met gel werken. Tijdens deze dag leer je de mooiste designs met gel maken. Zowel platte designs als 3D designs. Ook leer je verschillende technieken om mooie effecten te creëren. Het grote voordeel van gel is dat het verwerkbaar blijft totdat het in de uv lamp/led lamp wordt uitgehard. De gel design technieken zijn heel anders dan het werken met paint/verf. Geldesign kan zowel worden toegepast op gel als acryl.
<< Meer informatie en direct inschrijven

31-01-17 10:00 Cursus Blink Russian Volume Lashes 2D/6D
Specialiseer je nog verder in het vak van wimperstyling met deze Blink Russian Volume Opleiding. Dit is een innovatieve techniek die het mogelijk maakt veel extra volume te creëren zonder de natuurlijke wimpers te zwaar te belasten.
<< Meer informatie en direct inschrijven

02-02-17 10:00 GRATIS LoveNess Introductiedag
Wij nodigen je van harte uit voor de gratis LoveNess introductiedag op 2-2-2017 vanaf 10:00 uur. Dan komt Bargje, oprichter van LoveNess / BiBi's Naildesign, bij Nail XL voor een introductiedag betreffende het fantastische nieuwe merk LoveNess. LoveNess hebben wij sinds kort toegevoegd aan ons assortiment. De lijn bestaat uit veel bijzondere nailart, gel, gelpolish en zal worden uitgebreid met gel-, acrylproducten en toebehoren.
<< Meer informatie en direct inschrijven

Meer opleidingen, cursussen en workshops kun je vinden via onze website en ook direct voor inschrijven. Voor welke trainingen mogen wij jouw komst tegemoet zien?

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »