Vacatures nagelstyliste en/of ruimte te huur

Geplaatst op 26-11-2014

Delen

Wij hebben weer leuke vacatures en/of ruimte te huur aangeboden gekregen voor jou als nagelstyliste. Misschien zit er wat voor jou bij. Deel dit bericht en deze mogelijkheden ook met je collega's. Succes!

1. Gezocht nagelstyliste - Haaksbergen
Sussette Naildesign is al 6 jaar een goed lopende professionele nagelstudio in Haaksbergen en sinds kort in het centrum gevestigd. Het heeft een brede en uiteenlopende klantenkring en doet zo’n 100 nagelbehandelingen per maand. Nu is de eigenaresse op dit moment zwanger van haar eerste kindje en daarom op zoek naar een allround nagelstyliste die haar in de maanden maart, april, mei, juni en juli 2015 voor 4 maanden wil vervangen. Daarna zal ze eventueel versterking nodig hebben voor de dinsdag en de zaterdag.

De volgende profielschets is van toepassing voor het type nagelstyliste gezocht wordt:
- Minimaal een degelijke basisopleiding in acryl (french manicure) afgerond en met diploma.
- Minimaal een jaar ervaring of een natuurtalent in french manicure met acryl
- Bekend met het product gellak
- Representatief en communicatief vaardig
- Een serieuze en betrouwbare werkhouding
- Een goede motivatie

Kandidaten kunnen een sollicitatiebrief + CV sturen naar info@sussettenaildesign.nl

2. Gezocht nagelstyliste / pedicure / kapster - Noord-Holland
Ik ga in het nieuwe jaar een eigen zaak openen met nagels en kleding in Noord-Holland. Ik ben opzoek naar nog een nagelstyliste, pedicure en kapster, zo heeft de klant gelijk een breed aanbod in een dezelfde ruimte en hebben wij als vakmensen veel aanloop van diverse klanten. Je gaat dan onder een eigen KvK werken. De huurprijs is bespreekbaar.
Als jou deze uitdaging ook erg leuk lijkt, mail me dan terug via francoisecheddie@hotmail.com

3. Gezocht ervaren nagelstyliste - Centrum Eindhoven
Wij zijn een nieuwe kapsalon in het centrum van Eindhoven en wij zijn op zoek naar een ervaren nagelstyliste die een eigen nagelstudio zou willen binnen in onze kapsalon.

Het gaat om een ruimte van ongeveer 200cm bij 300cm en de huurprijs zou komen op €350,- per maand. Er staat op dit moment al een speciale nageltafel die overgenomen zou kunnen worden. Eventueel is het ook mogelijk om een nieuwe tafel te plaatsen door de nagelstyliste zelf (graag in overleg met ons zodat dit ook aanpast op ons eigen interieur).

Bij interesse graag contact opnemen met:
Michael Claessens
Monroe’s Lounge
Willemstraat 15a
5611 HB Eindhoven
0402448882
willemstraat@monroes.nl

4. Ervaren Nagelstyliste gezocht (tafelhuur) - Amerongen
Voor een nieuw te openen salon (Salon 32) zoeken wij een ervaren nagelstyliste (ZZP). Werk jij graag voor jezelf, maar vind je het ook leuk om collega's te hebben, reageer dan snel!
Je bent vrij om je eigen tijden in te delen en je hebt zelf de keus met welke producten je werkt. Ook profiteer je van gezamenlijke reclame en acties van de salon.
Heb je interesse, reageer dan nu via 06-55335054 (M. van Kalkeren) en hopelijk ben jij onze nieuwe collega!

5. Gezocht nagelstyliste in beautysalon (tafelhuur) - Den Haag
Ben je enthousiaste nagelstyliste die voor zichzelf wilt gaan werken? Dan bieden wij een leuke werkplek/ tafel in beautysalon op de top-locatie in Den Haag (www.dennewegbeautyclinic.nl).
Wij vermelden je graag op onze website, flyers etc.. De huur is €300 / p. mnd.
Neem contact op met Natasha Smolska via tel 06-47047559

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Spring Weekend Sale 6 & 7 april

Spring Weekend Sale! Op zaterdag 6-4-2019 en zondag 7-4-2019 15% KORTING* over je aankopen in onze webshop en in de groothandel. Lees meer »

Wimpergroothandel.nl - alles voor wimpers onder één dak

Sinds 2013 zijn wij ook specialist op het gebied van wimpers en dan zowel de producten (wimperextensions, wimperlifting, etc.) als het geven van opleidingen hiervoor. Wij hebben dit nu handig en overzichtelijk verzameld. Lees meer »

GESLOTEN maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019

Graag willen wij je hartelijk bedanken voor het afgelopen jaar en wensen wij je alvast hele fijne feestdagen toe. Net als de voorgaande jaren zullen wij ook dit jaar weer gesloten zijn tussen kerst en oud en nieuw en wel vanaf maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019. Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »