Vacatures nagelstyliste en/of ruimte te huur

Geplaatst op 26-11-2014

Delen

Wij hebben weer leuke vacatures en/of ruimte te huur aangeboden gekregen voor jou als nagelstyliste. Misschien zit er wat voor jou bij. Deel dit bericht en deze mogelijkheden ook met je collega's. Succes!

1. Gezocht nagelstyliste - Haaksbergen
Sussette Naildesign is al 6 jaar een goed lopende professionele nagelstudio in Haaksbergen en sinds kort in het centrum gevestigd. Het heeft een brede en uiteenlopende klantenkring en doet zo’n 100 nagelbehandelingen per maand. Nu is de eigenaresse op dit moment zwanger van haar eerste kindje en daarom op zoek naar een allround nagelstyliste die haar in de maanden maart, april, mei, juni en juli 2015 voor 4 maanden wil vervangen. Daarna zal ze eventueel versterking nodig hebben voor de dinsdag en de zaterdag.

De volgende profielschets is van toepassing voor het type nagelstyliste gezocht wordt:
- Minimaal een degelijke basisopleiding in acryl (french manicure) afgerond en met diploma.
- Minimaal een jaar ervaring of een natuurtalent in french manicure met acryl
- Bekend met het product gellak
- Representatief en communicatief vaardig
- Een serieuze en betrouwbare werkhouding
- Een goede motivatie

Kandidaten kunnen een sollicitatiebrief + CV sturen naar info@sussettenaildesign.nl

2. Gezocht nagelstyliste / pedicure / kapster - Noord-Holland
Ik ga in het nieuwe jaar een eigen zaak openen met nagels en kleding in Noord-Holland. Ik ben opzoek naar nog een nagelstyliste, pedicure en kapster, zo heeft de klant gelijk een breed aanbod in een dezelfde ruimte en hebben wij als vakmensen veel aanloop van diverse klanten. Je gaat dan onder een eigen KvK werken. De huurprijs is bespreekbaar.
Als jou deze uitdaging ook erg leuk lijkt, mail me dan terug via francoisecheddie@hotmail.com

3. Gezocht ervaren nagelstyliste - Centrum Eindhoven
Wij zijn een nieuwe kapsalon in het centrum van Eindhoven en wij zijn op zoek naar een ervaren nagelstyliste die een eigen nagelstudio zou willen binnen in onze kapsalon.

Het gaat om een ruimte van ongeveer 200cm bij 300cm en de huurprijs zou komen op €350,- per maand. Er staat op dit moment al een speciale nageltafel die overgenomen zou kunnen worden. Eventueel is het ook mogelijk om een nieuwe tafel te plaatsen door de nagelstyliste zelf (graag in overleg met ons zodat dit ook aanpast op ons eigen interieur).

Bij interesse graag contact opnemen met:
Michael Claessens
Monroe’s Lounge
Willemstraat 15a
5611 HB Eindhoven
0402448882
willemstraat@monroes.nl

4. Ervaren Nagelstyliste gezocht (tafelhuur) - Amerongen
Voor een nieuw te openen salon (Salon 32) zoeken wij een ervaren nagelstyliste (ZZP). Werk jij graag voor jezelf, maar vind je het ook leuk om collega's te hebben, reageer dan snel!
Je bent vrij om je eigen tijden in te delen en je hebt zelf de keus met welke producten je werkt. Ook profiteer je van gezamenlijke reclame en acties van de salon.
Heb je interesse, reageer dan nu via 06-55335054 (M. van Kalkeren) en hopelijk ben jij onze nieuwe collega!

5. Gezocht nagelstyliste in beautysalon (tafelhuur) - Den Haag
Ben je enthousiaste nagelstyliste die voor zichzelf wilt gaan werken? Dan bieden wij een leuke werkplek/ tafel in beautysalon op de top-locatie in Den Haag (www.dennewegbeautyclinic.nl).
Wij vermelden je graag op onze website, flyers etc.. De huur is €300 / p. mnd.
Neem contact op met Natasha Smolska via tel 06-47047559

Nieuws

SPRING SALE 24 t/m 27 Maart - 15% KORTING

Vanaf maandag 24-3-2023 t/m maandag 27-3-2023 kun je profiteren van maar liefst 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop en groothandel Lees meer »

SPRING DEAL Nagelstyling + Wimperstyling

Schrijf je nu 24 t/m 27 maart 2023 in voor de opleiding nagelstyling en/of wimperstyling en ontvang 15% korting over het lespakket Lees meer »

VACATURE: Docente Nagelstyling

Wij hebben een leuke vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een docent(e) nagelstyling. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-1-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »