Vacatures nagelstyliste en/of ruimte te huur

Geplaatst op 08-02-2014

Delen

Wij hebben weer leuke vacatures en/of ruimte te huur aangeboden gekregen voor jou als nagelstyliste. Misschien zit er wat voor jou bij. Deel dit bericht en deze mogelijkheden ook met je collega's. Succes!

1. Nieuw te lanceren Beauty Concept - Centrum Hengelo Ov.
Het gaat om het starten van een beauty bedrijf in Hengelo, in het winkelcentrum “De Brink”. Het bedrijf zal haar cliënten diensten aanbieden voor de uiterlijke en innerlijke schoonheid, te denken valt aan:
- een kapsalon;
- een schoonheidsspecialist(e);
- een nagelstudio;
- een visagist;
- en overige diensten die hier een verlengstuk op zijn.
Het bedrijf zal zich verder richten op de verkoop van lifestyle producten.Te denken valt aan zonnebrillen, mode, meubilair, sieraden, parfumerie etc.
De dienstverleners dienen allen tot de top in hun vakgebied te behoren.
Verder zullen de dienstverleners huurder zijn van hun deel van de ruimte en als zelfstandig ondernemer opereren.
Heb je serieuze interesse om aan dit concept deel te nemen? Neem dan contact op met Bart van Werkhoven, via 053-7600610

2. Gezocht creatieve nagelstylistes op basis van tafelhuur - Hoorn
Your Attitude Hoorn biedt stoelen en werkruimte aan, aan kleine zelfstandigen in de bodyart en beauty branche. Zij huren een all-in stoel inclusief alle voordelen die wij als Your Attitude Hoorn zullen bieden.
Zij kunnen er dan voor zorgen dat de klant zich kan laten verwennen of versieren door middel van tattoo’s, piercings, massages, schoonheidsbehandelingen en nailart. Ook kunnen zij oude tatoeages of pigmentvlekken laten verwijderen door onze ultra moderne lasermethode. De mannen kunnen voor een ouderwetse scheerbeurt met het mes of een jaren ’30 kapsel terecht bij één van onze barbieren.
De uitgesproken klant kan tevens terecht voor kleding en diverse accessoires die bij hun eigen stijl past.
Zoals je ziet kunnen wij dus vele soorten mensen een unieke ervaring bieden die ze niet snel zullen vergeten.
Heb je interesse om deel uit te maken van ons team en unieke concept? Neem dan contact op met René en Angelique van Assema 0615-444440 (Your Attitude Hoorn).

3. Ruimte te huur voor nagelstyliste en schoonheidsspecialiste - Rotterdam Centrum
Cosmo Hairstyling Rotterdam is op zoek een ervaren nagelstyliste op een top locatie in Rotterdam centrum. Ook voor een ervaren schoonheidsspecialiste die graag zelfstandig wil werken is er een mooie nieuwe ruimte te huur bij Cosmo Coolsingel 101b (naast de Bijenkorf) Rotterdam. Wij zijn benieuwd welke vrouw/man zo veel ambities heeft om op deze schitterende locatie iets moois te beginnen.
Neem voor interesse contact op met Mevr. Eland, 010-4140642

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Spring Weekend Sale 6 & 7 april

Spring Weekend Sale! Op zaterdag 6-4-2019 en zondag 7-4-2019 15% KORTING* over je aankopen in onze webshop en in de groothandel. Lees meer »

Wimpergroothandel.nl - alles voor wimpers onder één dak

Sinds 2013 zijn wij ook specialist op het gebied van wimpers en dan zowel de producten (wimperextensions, wimperlifting, etc.) als het geven van opleidingen hiervoor. Wij hebben dit nu handig en overzichtelijk verzameld. Lees meer »

GESLOTEN maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019

Graag willen wij je hartelijk bedanken voor het afgelopen jaar en wensen wij je alvast hele fijne feestdagen toe. Net als de voorgaande jaren zullen wij ook dit jaar weer gesloten zijn tussen kerst en oud en nieuw en wel vanaf maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019. Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »