Nieuw! Florence Nails Fibergel Cover Up

Geplaatst op 04-02-2014

DelenDe onlangs gelanceerde FIBER GEL van Florence Nails is een enorm succes gebleken, vandaar dat zij nu ook twee nieuwe cover up varianten uitbrengen. Naast de Fiber Gel Clear is er nu ook Fiber Gel Peach en Fiber Gel Pink in het assortiment! De Fiber Gels zijn voorzien van fibervezels die zorgen voor ijzersterke nagels.

<< Bestel de Florence Nails Fibergel Bas (15ml of 45 ml)
<< Bestel de Florence Nails Fibergel Varianten (15ml of 45 ml)

Doel
Met de Florence Nails fiber gel is het mogelijk om zeer dunne en duurzame nagels te maken. De gel wordt daarnaast vaak gebruikt voor het behandelen van probleemnagels of repareren van een nagel

Eigenschappen
De gel bevat glasvezels met een lengte van 3 mm die zorgen voor een hardheid die vergelijkbaar is met de hardheid van acryl. Deze vezels zijn volledig transparant en zijn na uitharden in UV lamp niet meer zichtbaar.

Voordelen Fiber Gel
- Zeer goede hechting
- Zuurvrij
- Brandt niet in UV- of LED lamp
- Vergeelt niet
- Makkelijk in vorm te vijlen
- Weinig vijlwerk
- Hoge glans

De gebruiksaanwijzing van fiber gel
De fiber collectie bestaat uit een base- en fiber gel. De Fiber Base is een dunne strijkgel die zorgt voor extra hechting. Breng de Fiber Base dun aan en laat deze 2 minuten uitharden onder een UV lamp.

Verwijder na uitharden de plaklaag niet. Breng vervolgens de Fiber Gel aan en laat deze 2 minuten uitharden in een UV lamp of 30 seconden onder een LED lamp.

Breng naar behoefte een extra laag aan. verwijder na het uitharden van de laatste lag gel de plaklaag met finishing wipe.
 

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

DISCOUNT WEEK 23 t/m 27 september

DISCOUNT WEEK! Vanaf maandag 23-9-2019 t/m vrijdag 27-9-2019 15% KORTING* over je aankopen in onze webshop en in de groothandel. Lees meer »

Gewijzigde openingstijden 29 juli t/m 17 augustus

Wij zijn gedurende de vakantieperiode gewoon geopend. Alleen kennen wij in de periode van 29 juli t/m 17 augustus gewijzigde openingstijden. Lees meer »

Flash Sale - Dadi Oil en Dadi Scrub

Verrassing! Famous Names heeft 2 Readers Choice Awards gewonnen en tracteert op 15% op Dadi Oil en Dadi Scrub Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »