Wij zijn 23 december t/m 1 januari gesloten

Geplaatst op 18-12-2013

DelenLieve klant,

Langs deze weg willen wij je alvast een hele fijne kerst toewensen en een gelukkig, succesvol en gezond 2014. Dit jaar is in ieder geval voor ons voorbij gevlogen, mede dankzij jou heeft Nail XL in 2013 een onstuimige groei mogen doormaken. Wij hebben veel nieuwe cursisten en klanten mogen verwelkomen en ook meerdere merken en producten mogen introduceren. Daarnaast is het assortiment ook weer verder uitgebreid met veel nieuwe en ook zeer scherp geprijsde producten. Ook voor 2014 staan er weer veel nieuwe ontwikkelingen op de agenda, dus hou de webshop en website goed in de gaten de komende tijd.

Namens het Nail XL Team bedankt
Graag wil het volledige Nail XL Team jou langs deze weg heel hartelijk bedanken voor al je bezoeken, bestellingen, telefoontjes, e-mailberichten, vragen, suggesties, opmerkingen, tips, etc. Daar doen wij het voor, al 11 jaar lang! Ook in 2014 staan wij weer met ontzettend veel enthousiasme voor je klaar.


Achterste rij: Danique Bevers, Chantal van Mastrigt, Esther Stemerdink
Voorste rij: Manuela Grondman, Tamara Annink, Marijke Vogelezang

Vriendelijk verzoek - beoordeel ons!
Wij hebben nog wel een vriendelijk verzoek aan je waarmee jij ons erg zou kunnen helpen. Jouw mening telt namelijk! Voor ons, maar zeker ook voor anderen. Daarom vragen wij je ons, je recente aankoop of gevolgde cursus te beoordelen op een aantal criteria. Daarmee bewijs je niet alleen ons maar ook anderen een dienst. Alvast bedankt! Ga naar: beoordeel ons (klik op de oranje button beoordelen). Meer informatie over het beoordelen kun je hier lezen.

Gesloten 23 december t/m 1 januari 2014
Zoals ook de voorgaande jaren zijn wij ook dit jaar gesloten tussen kerst & oud en nieuw. Dit houdt in dat wij vanaf maandag 23 december t/m woensdag 1 januari geheel gesloten zijn. Wij zijn dan ook niet telefonisch en per email bereikbaar. Ook worden er gedurende deze periode geen bestellingen verstuurd. Uiteraard is het wel mogelijk om gedurende deze periode een bestelling te plaatsen via de webshop. Alleen wordt deze in behandeling genomen vanaf donderdag 2 januari.
Wij zijn voor dit jaar alleen nog geopend op donderdag 19 december, vrijdag 20 december en zaterdag 21 december van 9:30-17:30 uur.

Cadeaubon speciaal voor jou!
Nu, maar ook bij de start van het nieuwe jaar geven wij als blijk van waardering cadeaubonnen weg t.w.v. van €10,00. Deze ontvang je bij je bestelling via onze webshop of bij je bezoek aan onze winkel (Beukweg 90, Hengelo Ov) zodat je deze bij je volgende bestelling kunt gebruiken. Zolang de voorraad strekt. Lees de voorwaarden.

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wimpergroothandel.nl - alles voor wimpers onder één dak

Sinds 2013 zijn wij ook specialist op het gebied van wimpers en dan zowel de producten (wimperextensions, wimperlifting, etc.) als het geven van opleidingen hiervoor. Wij hebben dit nu handig en overzichtelijk verzameld. Lees meer »

GESLOTEN maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019

Graag willen wij je hartelijk bedanken voor het afgelopen jaar en wensen wij je alvast hele fijne feestdagen toe. Net als de voorgaande jaren zullen wij ook dit jaar weer gesloten zijn tussen kerst en oud en nieuw en wel vanaf maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019. Lees meer »

GRATIS Chocoladeletter bij iedere bestelling

Wij hebben van Sinterklaas en Choco-Piet een grote hoeveelheid chocoladeletters mogen ontvangen vanuit Spanje. Daarom bij iedere bestelling/aankoop geheel GRATIS een heerlijke chocoladeletter. Maar OP = OP. Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »