Wij zijn 23 december t/m 1 januari gesloten

Geplaatst op 18-12-2013

DelenLieve klant,

Langs deze weg willen wij je alvast een hele fijne kerst toewensen en een gelukkig, succesvol en gezond 2014. Dit jaar is in ieder geval voor ons voorbij gevlogen, mede dankzij jou heeft Nail XL in 2013 een onstuimige groei mogen doormaken. Wij hebben veel nieuwe cursisten en klanten mogen verwelkomen en ook meerdere merken en producten mogen introduceren. Daarnaast is het assortiment ook weer verder uitgebreid met veel nieuwe en ook zeer scherp geprijsde producten. Ook voor 2014 staan er weer veel nieuwe ontwikkelingen op de agenda, dus hou de webshop en website goed in de gaten de komende tijd.

Namens het Nail XL Team bedankt
Graag wil het volledige Nail XL Team jou langs deze weg heel hartelijk bedanken voor al je bezoeken, bestellingen, telefoontjes, e-mailberichten, vragen, suggesties, opmerkingen, tips, etc. Daar doen wij het voor, al 11 jaar lang! Ook in 2014 staan wij weer met ontzettend veel enthousiasme voor je klaar.


Achterste rij: Danique Bevers, Chantal van Mastrigt, Esther Stemerdink
Voorste rij: Manuela Grondman, Tamara Annink, Marijke Vogelezang

Vriendelijk verzoek - beoordeel ons!
Wij hebben nog wel een vriendelijk verzoek aan je waarmee jij ons erg zou kunnen helpen. Jouw mening telt namelijk! Voor ons, maar zeker ook voor anderen. Daarom vragen wij je ons, je recente aankoop of gevolgde cursus te beoordelen op een aantal criteria. Daarmee bewijs je niet alleen ons maar ook anderen een dienst. Alvast bedankt! Ga naar: beoordeel ons (klik op de oranje button beoordelen). Meer informatie over het beoordelen kun je hier lezen.

Gesloten 23 december t/m 1 januari 2014
Zoals ook de voorgaande jaren zijn wij ook dit jaar gesloten tussen kerst & oud en nieuw. Dit houdt in dat wij vanaf maandag 23 december t/m woensdag 1 januari geheel gesloten zijn. Wij zijn dan ook niet telefonisch en per email bereikbaar. Ook worden er gedurende deze periode geen bestellingen verstuurd. Uiteraard is het wel mogelijk om gedurende deze periode een bestelling te plaatsen via de webshop. Alleen wordt deze in behandeling genomen vanaf donderdag 2 januari.
Wij zijn voor dit jaar alleen nog geopend op donderdag 19 december, vrijdag 20 december en zaterdag 21 december van 9:30-17:30 uur.

Cadeaubon speciaal voor jou!
Nu, maar ook bij de start van het nieuwe jaar geven wij als blijk van waardering cadeaubonnen weg t.w.v. van €10,00. Deze ontvang je bij je bestelling via onze webshop of bij je bezoek aan onze winkel (Beukweg 90, Hengelo Ov) zodat je deze bij je volgende bestelling kunt gebruiken. Zolang de voorraad strekt. Lees de voorwaarden.

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

GRATIS Chocoladeletter bij iedere bestelling

Wij hebben van Sinterklaas en Choco-Piet een grote hoeveelheid chocoladeletters mogen ontvangen vanuit Spanje. Na overleg met Sinterklaas mogen wij aan iedere bestelling/aankoop geheel GRATIS een heerlijke chocoladeletter toevoegen vanaf zaterdag 17 november. Maar OP = OP. Lees meer »

Black Friday Shopping 23-11-2018

Black Friday! Overgewaaid uit Amerika en is de ideale dag om mooie aanbiedingen te scoren! Op vrijdag 23-11-2018 kun je namelijk de hele dag profiteren van 15% KORTING* over je aankopen in onze webshop en in de groothandel. Lees meer »

KOOPZONDAG 18-11-2018 Santa Shopping Sunday

Ho ho ho! Kom jij ook op zondag 18-11-2018 van 10:00-14:00 uur naar de Santa Shopping Sunday? Deze koopzondag ontvang je maar liefst 15% KORTING over al je aankopen en ontvang je alleen in de groothandel niet via de webshop. Dus kom gezellig langs! Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »