Vacatures nagelstyliste en ruimte te huur

Geplaatst op 17-08-2013

Delen

Wij hebben weer leuke vacatures of ruimtes te huur aangeboden gekregen voor jou als nagelstyliste. Misschien zit er wat voor jou bij. Deel dit bericht en deze mogelijkheden ook met je collega's. Succes!

1. Nagelstyliste gezocht full-time - Amsterdam
Joss Hair & Beauty, gevestigd in museumkwartier Amsterdam oud-zuid, is op zoek naar een nagelstyliste gespecialiseerd in manicure, om zo de klanten een complete verzorging te bieden en hierbij het eigen klantenbestand uit te breiden door middel van het huren van een goed voorziene werkplek in de salon. Joss Hair & Beauty is een kapsalon met een klantenbestand in het hogere segment en is 7 dagen per week geopend.

Vereisten
Minimaal 4 jaar ervaring.
Beschikbaar voor 32 uur per week

Meer informatie of solliciteren?
Joss Hair & Beauty
Valeriusstraat 35
1071MC Amsterdam
Tel. 020-6628555
Contactpersoon: K. Feyh

2. Nagelstyliste Freelance/ZZP gezocht - Amsterdam
Bij nagelstudio Angela´s Nail Design zijn wij op zoek naar een zelfstandige nagelstyliste voor minimaal 2 dagen per week!

Ben jij de Nagelstyliste met eigen klantenbestand en ervaring die ik zoek?
Lijkt het je leuk om door middel van tafelverhuur in deze gezellige salon in het geweldige buurtje de Amsterdamse Pijp te werken? Je eigen tijd indelen, je eigen klantenbestand beheren, gebruik online agenda, gratis deelname aan trainingen van Meervoudig Kampioene Angela Haenen en nog zoveel meer..

Stuur dan je CV, foto’s van diverse sets en een kleine beschrijving van jezelf naar info@angelasnaildesign.nl en misschien zit jij wel binnenkort naast mij!
Angela´s Nail Design
Angela Haenen
Dusartstraat 55
1072 HP Amsterdam
info@angelasnaildesign.nl
Tel. 06- 15 031 321

3. Ruimtes te huur voor nagelstyliste in goed lopende kapsalon - Utrecht
Smit Kappers is een 65 jaar bestaand kappersbedrijf in Utrecht.
In onze vestiging in het centrum van Utrecht hebben wij zelfstandige ruimte(s) beschikbaar voor een schoonheidsspecialiste, pedicure, nagelstyliste, etc. De ruimte(s) zijn beschikbaar voor 1 of meerdere gebruikers.

Wij bieden binnen onze kapsalon een afzonderlijke etage van 55 m2 aan, met uitbreidings mogelijkheden tot ongeveer 100m2

De ruimte word ingedeeld in meerdere gebruikersruimtes van 9 m2 - 12m2 en 15 m2 en een algemene ontvangst, wacht en verkoopruimte.

Ben jij op zoek naar jou eigen ruimte? Reageer dan via john-smit@hotmail.com of bel: 06-51472084

4. Ruimte te huur voor nagelstyliste in goed lopende kapsalon - Spijkenisse
Ben jij een goede zelfstandige nagelstyliste en wil je graag voor jezelf werken? Kom dan bij ons in de kapsalon een plekje huren. Klanten bestand is aanwezig en een leuke sfeer. Dus aarzel niet en mail of bel ons snel voor verdere inlichtingen.

Minimale ervaring: 1 jaar
Uren: variabel / zelfstandig
Tel. 0181-640046 of neem contact op via: http://link.marktplaats.nl/693218245

Bent u ondernemer en heeft u ook een vacature voor een nagelstyliste of heeft u een mooie ruimte beschikbaar? Stuur uw oproep en/of vacature naar info@nailxl.nl en wij plaatsen deze graag via Twitter, Facebook en onze eigen website.

Nieuws

SPRING SALE 24 t/m 27 Maart - 15% KORTING

Vanaf maandag 24-3-2023 t/m maandag 27-3-2023 kun je profiteren van maar liefst 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop en groothandel Lees meer »

SPRING DEAL Nagelstyling + Wimperstyling

Schrijf je nu 24 t/m 27 maart 2023 in voor de opleiding nagelstyling en/of wimperstyling en ontvang 15% korting over het lespakket Lees meer »

VACATURE: Docente Nagelstyling

Wij hebben een leuke vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een docent(e) nagelstyling. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-1-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »