Ruimte te huur en vacatures nagelstyliste

Geplaatst op 07-03-2013

Delen

Wij hebben weer leuke vacatures of ruimtes te huur aangeboden gekregen voor jou als nagelstyliste. Misschien zit er wat voor jou bij. Deel deze mogelijkheden ook met je collega's. Succes!

Te huur werkplek voor nagelstyliste - Leidschendam

Gezellige nagelstudio biedt werkplek te huur aan. Wij zijn opzoek naar een professionele nagelstyliste die het leuk vindt om als zelfstandige in team verband te werken. Het team bestaat uit 4 nagelstylistes en een pedicure. Voor verdere info kan je bellen: 070-3877952. Vraag naar Gwen. Website: www.bijgwen.nl

Werkruimte te huur voor nagelstyliste - Naaldwijk
Bent u beauty gerelateerd en zoekt u een WERK RUIMTE? Dan bent u van harte welkom in onze salon "By Charly's" gelegen op loopafstand van het centrum van Naaldwijk.

Wij zijn nog op zoek naar een eigen ondernemer/ster als bijvoorbeeld... masseur/masseuse, een huidtherapeut, diëtist(e), nagelstyliste of anders....
Wij zijn tot nu toe gevestigd in onze salon met een fulltime wimperstylist, pedicure en schoonheidsspecialist ! Duss.. zou jij het leuk vinden om per direct met je eigen bedrijfje een aanvulling te zijn bij ons in het nieuwe ''beautypand" stuur dan zo snel mogelijk je ''sollicitatie'' brief naar ons op: charlenevanderdrift@gmail.com

Het gaat om 2 salons die wij nog vrij hebben:
- salon 1: heeft een huur oppervlakte van ong. 15m2 en er is koud/warm water aangesloten in de ruimte.
- salon 2: heeft een huur oppervlakte van ong. 12m2 (deze ruimte heeft geen wateraansluiting, maar wel perfect voor evt. een nagelstyliste)
Bekijk hier de foto's en meer informatie

Genoeg (gratis)parkeergelegenheid voor klanten en de bushalte op loopafstand.

Met vriendelijke groet,

By Charly's,
Charlene van der Drift

Werkplek voor nagelstyliste te huur (2 locaties) - Den Haag & Leiden
Voor de schoonheidssalon op de leukste straat in Den Haag, Denneweg, ben ik op zoek naar enthousiaste nagelstyliste. Werkplek is te huur voor 600/ mnd. Ook voor onze vestiging in Leiden, Hooigracht zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren nagelstyliste.
Neem contact op met Anja Kim of Elena Nazarenko via tel. 06-14799116
Website:
http://www.vipbeauty.nl/ Deze vacature is reeds vervult

Freelance nagelstyliste gezocht met uitbreiding naar parttime - Rhoon
Beauty Instituut Style biedt een totaal concept van totale huidverbetering, cosmetisch en schoonheid aan. Al 19 jaar gevestigd in centrum van Rhoon en sinds vorig jaar uitgebreid en in nieuw pand. Voor ons team bestaande uit schoonheidsspecialiste/nagelstyliste, botoxarts en medischspecialist zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een ervaren nagelstylise en/of pedicure.

Vereisten:
- ervaren, gediplomeerd alround nagelstyliste en/of pedicure
- commerciele vaardigheden
- vak en produktkennis
- geen bezwaar avonden of weekend te werken
- positive, enthousiaste en zelfstandige inslag

Aantal jaar ervaring: 4
Opleiding: vmbo

Overige informatie:
Kan eventueel ruimte huren, of als zzp er aan de slag of oproepbasis met uitbreiding naar parttime.

Adres:
Julianastraat 41A
3161 JA Rhoon
Telefoon: 010-501 90 41
E-mail: info@instituutstyle.nl
Website: http://www.instituutstyle.nl

Bent u ondernemer en heeft u ook een vacature voor een nagelstyliste of heeft u een mooie ruimte beschikbaar? Stuur uw oproep en/of vacature naar info@nailxl.nl en wij plaatsen deze graag via Twitter, Facebook en onze eigen website.

Nieuws

Spring Weekend Sale 26 t/m 28 maart

Spring Weekend Sale! Vanaf vrijdag 26-3-2021 0:01 uur t/m zondag 28-3-2021 23:59 uur kun je profiteren van 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop (alleen online) Lees meer »

UPDATE Corona-virus COVID-19 - Click & Collect

In verband met de maatregelen die de Nederlandse overheid heeft aangekondigd op 8-3-2021 in verband met het Corona-virus graag je aandacht voor het volgende. Lees meer »

Valentine Shopping Weekend 12 t/m 14 februari

Valentine Shopping Weekend! Vanaf vrijdag 12-2-2021 0:01 uur t/m zondag 14-2-2021 23:59 uur kun je profiteren van 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop (alleen online) Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »