NIEUW! Geurneutralisator voor je nagelstudio

Geplaatst op 01-03-2013

Delen

Wij introduceren met gepaste trots een nieuw product voor de nagelbranche, namelijk de:
EOStream Geurneutralisatie Oplossing
Neutraliseer effectief de onaangename chemische geuren van acryl, liquid en andere alledaagse geuren door middel van geurneutralisatie en ruimtebegeuring. Discreet, subtiel, onopvallend, maar wel zeker!

Wij hebben het product zelf eerst uitgebreid getest en zijn aangenaam verrast over het resultaat. Het werkt echt!

Meer dan 4.000 geuren krijgt de mens bij zijn geboorte mee in zijn geheugen. Goede en slechte. Met de juiste omgevingsgeur zullen uw klanten en bezoekers zich prettig voelen en toont u goed gastheerschap en creeert u voor uzelf ook een prettige werkomgeving.

Met de EOStream dispenser ® en de EOStream Scentgel ® haalt u een professionele geurneutralisator in huis. Efficient, milieuvriendelijk en veilig om vervelende geuren te vermijden of acuut te behandelen.

EOStream Geurneutralisator Starterskit WIT
De Geurneutralisatiekit van EOStream bestaat uit:
1 x EOStream dispenser in de kleur wit €25,00
1 x Batterij Type D €1,75
2 x EOStream Scentgel BDLC-401 (genoeg voor 2 maanden) 2 x €18,95
Normaal: €64,65
Introductieaanbieding: €58,19 excl. BTW
<< Bestel direct de EOStream Starterskit


EOStream dispenser ®
De dispenser is alleen met batterijen te gebruiken, deze worden standaard niet meegeleverd. De inschakelduur is instelbaar, waardoor de werking van de ScentGel optimaal kan worden afgestemd op de ruimte en de toepassing. De levensduur van de ScentGel is afhankelijk van de inschakelduur, en is ca. 1 maand. De batterij heeft een levensduur van ca. 2 maanden. Indien de batterij leeg raakt, gaat een rood indicatielampje sneller knipperen. De NO-218 is leverbaar in wit.
<< Bestel direct EOStream Dispenser NO-218

EOStream Dispenser
Type: NO-218
Productspecificaties
Formaat (l x b x h): 8,5 x 8,0 x 19,0 cm
Voeding: batterij 1 x type D/1,5/LR20 (meegeleverd bij starterskit)
Bereik: 20 - 30 m2 (50 - 80 m3)
Kleur: wit

Instellingen:
1) continue
2) dag of nacht
3) 1 minuut aan; 1 minuut uit
4) 2 minuten aan; 1 minuut uit
5) 1 minuut aan; 2 minuten uit

Dankzij de ventilator in de dispenser verdampt het vocht in de ScentGel ® geleidelijk gedurende de levensduur van het product. Door deze verdamping komt de geur vrij die in de ScentGel ® is opgenomen en zorgt voor een evenwichtige en egale verspreiding van de geurmoleculen. De gel wordt gedurende de diffusie steeds kleiner maar behoud zijn effectiviteit gedurende 30 dagen bij normaal gebruik (10 uur per dag).

ScentGel BDLC-401 ® geurdrager
De ScentGel ® is een drager voor geuren die is ontwikkeld en gepatenteerd door EOStream. Het is een gel op waterbasis. De gel bevat parfums, essentiele olien of geurneutraliserende oplossingen. De ScentGel ® werkt optimaal met dispensers welke speciaal hiervoor geselecteerd zijn.
<< Bestel EOStream ScentGel

De ScentGel ® bevat geen alcohol of oplosmiddelen. Alle producten van EOStream bevatten parfums uit Grasse, voorzien van het IFRA certificaat of chemotypische essentiele olien. Tijdens de beurs Tendence in Duitsland in 2012 heeft de ScentGel® de "Home & Trend" award toegekend gekregen, voor de aspecten innovatie en milieuvriendelijkheid.

Door de droge diffusie komen er geen vloeibare deeltjes in de lucht terecht, deze kunnen dus niet ingeademd worden, veroorzaken geen vlekken of gladde plekken op de vloer en hebben een groot bereik. De ScentGel ® wordt standaard geleverd in een bakje gemaakt van rijstkaf. Hierdoor kunnen de restanten van de ScentGel® gewoon bij het groen-afval gedeponeerd worden.De ScentGel® van EOStream is een ideale drager voor geuren ten behoeve van sfeer en geurmarketing. In vergelijking met andere methoden voor het verspreiden van geuren (sprays, condensatie, verdamping, ultrasoon, staafjes balsahout), biedt de ScentGel® een aantal voordelen:
■ Lange levensduur: ruim 300 uur of 4 weken bij normaal gebruik
■ Uitstekende diffusie intensiteit tot het einde
■ Door het ontbreken van alcohol of oplosmiddelen geen risico voor de gezondheid
■ Door de droge diffusie zijn er geen vloeibare deeltjes die ingeademd kunnen worden of resten
achterlaten
■ Groot gebruiksgemak
■ De intensiteit kan naar behoefte worden ingesteld met de dispensers

Nieuws

SPRING SALE 24 t/m 27 Maart - 15% KORTING

Vanaf maandag 24-3-2023 t/m maandag 27-3-2023 kun je profiteren van maar liefst 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop en groothandel Lees meer »

SPRING DEAL Nagelstyling + Wimperstyling

Schrijf je nu 24 t/m 27 maart 2023 in voor de opleiding nagelstyling en/of wimperstyling en ontvang 15% korting over het lespakket Lees meer »

VACATURE: Docente Nagelstyling

Wij hebben een leuke vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een docent(e) nagelstyling. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-1-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »