Laten we deze nieuwsbrief beginnen met je hartelijk te bedanken. Bedankt voor je vertrouwen en prettige samenwerking dit afgelopen jaar met Nail XL en Nagelgroothandel.nl. Uiteraard hopen wij dit ook volgend jaar te kunnen voorzetten.

Openingstijden tijdens de feestdagen
Dit jaar zijn wij ook weer gesloten tussen kerst & oud en nieuw en nog iets langer, namelijk vanaf woensdag 24 december t/m zaterdag 3 januari. Alleen vandaag (maandag) en morgen (dinsdag) zijn wij dus nog geopend dit jaar.

Gedurende de periode 24 december t/m 3 januari is de winkel gesloten en zijn wij ook niet per e-mail of telefoon bereikbaar. Vanaf maandag 5 januari zijn wij weer bereikbaar en geopend.

De manicure opleiding op zaterdag 3 januari gaat voor cursisten wel gewoon door.

Webshop bestellingen
Daarnaast kun je gedurende deze periode (24 december t/m 4 januari) uiteraard wel gewoon een bestelling via de webshop plaatsen. Alleen zal deze vanaf maandag 5 januari in behandeling worden genomen. Als je gedurende deze periode een bestelling plaatst, gebruik dan de kortingscode M9X4NK96 en verdien daarmee 10% KORTING over je gehele bestelling.

Het jaar 2015!
Wij zijn uiteraard alweer druk bezig met het nieuwe jaar achter de schermen. Er gaan veel leuke en nieuwe dingen gebeuren. Zo vlak voor de kerst kunnen wij er alvast wel ééntje van verklappen. Wij zijn namelijk weer gestart met het merk Young Nails en ook het nieuwe product Caption. In het verleden hebben wij dit merk eerder in ons assortiment gehad, dus wij zien het daarom ook als een leuke hernieuwde kennismaking. Het volledige assortiment is reeds verkrijgbaar in de winkel, alleen nog niet via de webshop. Daar wordt aan gewerkt.

Wij wensen je alvast prettige kerstdagen en een gelukkig en succesvol 2015!

Ook in het nieuwe jaar staan wij weer met veel plezier voor je klaar.

Team Nail XL / Nagelgroothandel.nl

NailXL is al jaren hèt opleidingsinstutuut voor nagelopleidingen, trainingen, en workshops met veel persoonlijke aandacht en vakkundige begeleiding tijdens de training en de periode daarna. Wij werken met 's werelds beste nagelproducten en in de nagelgroothandel kun je terecht voor een zeer breed aanbod aan verschillende bekende merken en diverse nagelproducten. Alle producten zijn ook 24-uur per dag online te bestellen via onze webshop Nagelgroothandel.nl. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld*, morgen in huis. Verzendkosten 4,95 eur excl. BTW (NL) en GRATIS bezorgd vanaf €25,00 excl. BTW (NL)**. Voor meer informatie bezoek onze site www.nailxl.nl en/of webshop www.nagelgroothandel.nl
* Bij betaling via iDEAL, Credit-Card of PayPal
** Aan producten en verzending binnen Nederland.

KvK 08110311 | privacy | uitschrijven